EKOKER

INOX

MENI

KONTAKT

Dimniški sistem se nanaša na sklop elementov v kurilnem sistemu, ki služijo za izpust dimnih plinov iz kotlov, peči, kamina itd. Tovrstni sistemi ponavadi vključujejo dimnik, komoro za dimne pline, cevi in drugo opremo. Namenjeni so varnemu in učinkovitemu izpustu dimnih plinov v zrak, preprečevanju požarov in ohranjanju zdravega zraka v prostoru.
 
Znotraj podjetja OGM-bi ponujamo 3 glavne skupine dimniških sistemov:
 

Dimniški sistem EKOKER

 

Dimniški sistem EKOKER so popolnoma unikaten slovenski proizvod, narejen skladno z vsemi dolgoletnimi dobrimi praksami in pridobljenem znanju ter izkušenj na področju ognjevzdržnih materialov (ZAG, ONORM). Ekoker dimnike odlikujejo predvsem vrhunski materiali, ter enostavna in hitra montaža, kjer ni dodatnih stroškov za vgradnjo.

 

INOX dimniški sistemi EKA

 

INOX dimniški sistemi EKA so posebna vrsta dimniških sistemov iz nerjaveče pločevine. Ta podkategorija zajema več različnih vrst sistemov modela EKA, ki pokrivajo zelo široko področje uporabe in lahko posledično zadostijo tudi najbolj zahtevne uporabnike. 

 

Industrijski dimniški sistemi

 

Področje industrijskih dimniških sistemov podjetje OGM bi pokriva že vrsto let. V osnovi gre za navpične konstrukcije, katerih glavni namen je zmanjševanje toplogrednih plinov in ostalih industrijskih snovi na čisto neposredno okolico.