EKOKER

INOX

MENI

KONTAKT

Zastopstva

Podjetje Unifrax je vodilni svetovni proizvajalec visoko kvalitetnih specialnih vlaken in anorganskih materialov, ki se uporabljajo v visokotemperaturnih industrijskih aplikacijah. S podjetjem Unifrax dolgoročno sodelujemo na področju visokotemperaturnih izolacij na bazi steklenih in keramičnih vlaken.

Image

Podjetje SMZ a.s. je največji rudarsko – predelovalni obrat magnezita na Slovaškem. Proizvodni program je usmerjen v proizvodnjo neoblikovanih mrtvo-žganih magnezijevih ognjevzdržnih izdelkov. S podjetjem dolgoročno sodelujemo predvsem pri dobavi magnezitnih torketirnih mas in magnezitnih opek za jeklarsko in kemično industrijo.

Image

Podjetje Prumyslova Keramika je med vodilnimi podjetji v centralni Evropi na področju proizvodnje ognjevzdržnih mešanic in prefabriciranih elementov iz ognjevzdržnih betonov.

Image

Podjetje P.D. Refractories CZ a.s. je eno iz med največjih podjetij na področju pridobivanja surovin in proizvodnje ognjevzdržnih materialov. Z njimi dolgoročno sodelujemo predvsem na področju dobave vseh vrst opek in plošč, keramičnih dimniških cevi in surovin za ognjevzdržne betone.

Image