EKOKER

INOX

MENI

KONTAKT

Ognjevzdržni betoni, malte in kiti

Ognjevzdržne malte, kiti in betoni

Podjetje OGM-BI ima lastno blagovno znamko »CONDUR«, pod katero spadajo ognjevzdržni betoni »CONDUR«, ognjevzdržne malte »CONDUMAL« in ognjevzdržni kiti »CONDUKTIT« lastne proizvodnje. Proizvajamo ognjevzdržne mešanice za uporabo v temperaturnem območju od 800 °C do 1.750 °C. Kot proizvajalci in strokovnjaki vam svetujemo, da pri gradnji ognjevzdržnih aplikacij uporabite le visokokvalitetne komponente. S pravilno izbiro in uporabo ognjevzdržnih materialov si boste zagotovili varno in nemoteno delovanje vaših kurišč v kaminih, pečeh ali žarih.

Image

V širokem prodajnem programu ognjevzdržnih mešanic nudimo kompleten program mešanic za uporabo v pečarstvu:

  • Pečarske malte »CONDUMAL« za uporabo v notranjem in zunanjem okolju, za zidanje vseh vrst kurišč, obzidavo kaminov, izdelavo lončenih peči, vrtnih kaminov in žarov.
  • Ognjevzdržni kiti »CONDUKTIT« v suhem in že pripravljenem (mokrem) stanju za zidanje oz. lepljenje raznih ognjevzdržnih materialov, od šamotnih do poroznih izolacijskih ognjevzdržnih materialov, z različnimi časi vezave.
  • Ognjevzdržni betoni »CONDUR« za vlivanje kompleksnejših oblik, ki se jih s standardnimi formati težko izdela. Nudimo tako akumulacijske kot tudi izolacijske ognjevzdržne betone »CONDUR IZO«.

Za dodatne informacije o prodajnem programu, navodila za uporabo in sušenje, tehnične liste in varnostne liste nas kontaktirajte in s svojim strokovnim znanjem, dolgoletnimi izkušnjami in kvalitetnim servisom vam bomo z veseljem pomagali.

Image